Acesta este website-ul de prezentare al conceptului denumit simbolic “Profi Coaching” prin care vei beneficia de cele mai bune recomandari in domenii precum gasirea unui job potrivit si cat mai bine platit, lifestyle si antreprenoriat.

Indiferent de varsta pe care o ai, ca esti angajat al unei companii sau iti cauti un job, ca esti sau iti doresti sa fii antreprenor, poti utiliza recomandarile pe care le vei gasi aici.

Ti se adreseaza daca te afli intr-una din situatiile:

• Doresti Sa Obtii Un Job Mai Bun Si Potrivit Pentru Tine

• Doresti Sa Te Dezvolti Personal, Profesional Si Financiar

• Esti Sau Doresti Sa Fii Antreprenor

• Vrei Sa Fii Mai Relaxat In Viata De Zi Cu Zi

Cum Sa Obtii Un Job Bun | Cum Sa Fii Antreprenor

Detalii Despre Proiect

Salut,
Sunt Dragos Stoica si n-o sa te retin mult cu detalii despre mine, insa doresc sa precizez cateva date esentiale, pentru ca probabil te intrebi cine sunt si cum te poate ajuta acest proiect.

Ei bine, te anunt ca sunt un tip absolut normal care in urma cu aproximativ 19 ani am decis sa inteleg cum functioneaza lucrurile in doua aspecte cheie ale vietii unui om: si anume cand iti propui sa lucrezi ca angajat sau cand doresti sa ai o afacere. Cu alte cuvinte, cand iti propui sa castigi bani din postura de angajat sau din postura de antreprenor.

In acest sens am facut diverse “experimente” in lumea reala. Practic am testat, de-a lungul timpului, mai multe metode de lucru pentru a vedea care sunt cele mai eficiente.

Prin “metode de lucru” ma refer la anumite strategii si tehnici pe care le-am conceput utilizand atat informatii pe care le-am aflat din carti si din cursuri, cat si multe lucruri pe care le-am descoperit din experientele proprii.

De fapt, in toate materialele mele, prin folosirea expresiei “metoda de lucru” ma refer la o secventa de evenimente care trebuie sa aiba loc pentru a ajunge la un rezultat dorit si bineinteles satisfacator.

In practica, am constatat ca este mult mai greu sau uneori chiar imposibil sa obtii ceea ce iti doresti daca nu faci lucrurile potrivite in ordinea potrivita.

De asemenea, am constatat ca este foarte dificil sa intelegi cum stau cu adevarat lucrurile pana nu le traiesti pe propria piele sau pana nu le afli de la cineva care le-a trait. Nici atunci nu ai imaginea completa, insa ai suficiente detalii cat sa eviti unele greseli si pierderea timpului, poate chiar sa eviti pierderi mai mari, cum ar fi sume de bani sau sa-ti fie afectata sanatatea.

Este important sa stii ca am lucrat atat in calitate de angajat, cat si ca antreprenor, fiind actionar si manager la mai multe companii de-a lungul timpului.

In cazul in care nu ma cunosti inca, sunt genul de persoana careia ii place sa experimenteze diverse lucruri, apoi sa documentez ce am aflat si sa le prezint publicului cat mai clar si simplu posibil.

Daca stau sa ma gandesc, pot spune ca am avut noroc prin faptul ca mi-am permis sa testez. In sensul ca am avut timp la dispozitie si nu am depins de alocarea unor sume mari pentru traiul zilnic (ca de exemplu rate la banci).

Toate acestea mi-au dat posibilitatea sa dobandesc o experienta de viata bazata pe incercari. Si crede-ma ca am incercat multe lucruri si am trecut prin situatii extrem de delicate, unele chiar la limita, punandu-ma de multe ori intentionat in situatiile respective ca sa aflu cum functioneaza lucrurile.

In timp, am rafinat metodele de lucru pana la nivelul in care ma pot prezenta acum in fata ta cu recomandari care iti pot aduce si tie rezultate foarte bune.

Tot ce trebuie sa faci este sa le aplici in lumea reala ca sa vezi cum functioneaza in cazul tau unic si personal.

Dupa ce ani la rand am facut tot felul de cercetari si experimente in lumea reala, concluzia de baza pe care am tras-o este ca exista o DIFERENTA MARE intre a face lucrurile din inertie sau la intamplare si a face lucrurile in mod constient, cunoscand ce este bine si ce nu.

Imi propun sa-ti ofer recomandari prin intermediul carora sa-ti dezvolti abilitati pe care le poti folosi toata viata, nu numai pentru un job sau pentru o afacere anume.

Cum Sa Obtii Un Job Bun | Cum Sa Fii Antreprenor

Iti ia 10 secunde

In ziua de azi suntem asaltati cu informatii de tot felul. Este o nebunie.

De aceea, trebuie sa ai grija sa nu te ratacesti in informatii inutile si sa nu te orientezi catre tot felul de asa-zise oportunitati care sa-ti rapeasca timpul, atentia si poate uneori chiar banii.

Cum poti face asta?

Prin prioritizarea lucrurilor care trebuie facute ca sa iti atingi scopurile, iar timpul liber sa-l folosesti pentru relaxare si activitati care iti fac placere.

Iti ia aproximativ 10 secunde sa te Abonezi utilizand formularul de mai jos, daca doresti sa beneficiezi de cele mai bune Metode De Lucru pe care le-am conceput si sa le aplici in lumea reala in functie de interesele tale.

In principiu, putem coresponda prin e-mail, nu conteaza neaparat de unde esti. Desigur ca putem organiza si anumite intalniri intr-un cadru de tip conferinta online sau offline, eventual alaturi de alti parteneri de-ai mei, daca situatia o cere.

Te rog sa completezi mai jos Prenumele si E-mail-ul la care preferi sa corespondam si sa apesi butonul.

Prenumele:

E-mail-ul pe care-l folosesti des:

Conform normelor GDPR (General Data Protection Regulation) adoptat de Parlamentul European, e-mail-ul tau va ramane strict confidential si NU va fi folosit in scop comercial. Te poti dezabona oricand.


Cum Sa Obtii Un Job Bun | Cum Sa Fii Antreprenor
Unele lucruri prezentate s-ar putea sa ti se para doar idei interesante, poate chiar neobisnuite. Este normal, deoarece fiecare dintre noi vede lucrurile prin felul lui de a fi, influentat de-a lungul anilor in principal de: familie, intamplari prin care ai trecut (bune sau rele), oameni cu care ai intrat in contact si mediul in care traiesti. Indiferent cum ti se par, important este ca au fost testate de mai multe ori si iti pot aduce si tie rezultate bune.